Selecteer een pagina

Onze verhalen

Wij praten niet graag over ons werk, dat laten wij liever over aan onze klanten!

 

Project SEO

SEO optimalisatie

Ik ben altijd al met websites bezig geweest, zo heb ik mijn eigen site gemaakt en deze altijd onderhouden. Ik dacht alleen altijd dat het wel beter kon. Toen Sky Projects klaar was met mijn site was die zo veel sneller! En de na zorg is echt geweldig. Had niet gedacht dat dit zo veel verschil zou maken.

 

René – Work By Rene

Project new site

Nieuw website

Ik wou al een tijdje een nieuwe website voor mijn online DJ platform. Met veel web ontwikkelaars samen gezeten maar het kwam er niet van… Lieten vaak niks van zich horen of vroegen onmogelijke prijzen. Tot ik bij Sky Projects uitkwam! Een geweldige website gekregen en kreeg continu updates van wat er gebeurde. Kijk uit naar de volgende samenwerking!

 

Richard – DJ Vault

Project New Site

Nieuwe website

Na aanleiding van de goede ervaing met mijn andere website (DJVault) nu ook de website van mijn andere bedrijf laten doen. Weer een geweldige samenwerking gehad. Een prachtig product gekregen voor een eerlijke prijs! Ben blij de samenweking met Skyprojects.

 

Richard – RDJ Productions

Project Nieuw marktprofiel

Nieuw marktprofiel

Na dat ik voor mijzelf ben begonnen moest ik ook aan mijn online vindbaarheid gaan denken. Sky Projects heeft mij hier mee geholpen! Van een nieuw logo, tot vindbaar zijn op google naaa een nieuwe website! Al mijn online taken laat ik hier aan over! 

 

Paul – Paul’s Taxi

Project business development

business development

Mijn momentje is het nieuwste project van Skyprojects! Deze unieke webshop heeft ontspanpakkenten op abbonemtnes basis. Hier heeft Sky Projects de website van gemaakt, met webshop. Samen het het busnness plan!

Dennis – Mijn Momentje

Ben jij klaar om jouw idee tot leven te laten komen?

Laten we samen gaan zitten!
Neem nu contact op!